TSplus – auktoriserade ÅTERFÖRSÄLJARE

Value Added Reseller (VAR)

TSPLUS – LÖSNINGEN FÖR ALLA FÖRETAG, STORA SOM SMÅ

FÖR KONSULTER, LEVERANTÖRER AV IT- OCH MOLNTJÄNSTER, REVISIONSBYRÅER, INSTITUTIONER OCH ALLA SOM SÖKER EN OPTIMERAD LÖSNING. MED TSPLUS TERMINAL SERVICE KAN ALLA VERKSAMHETER EFFEKTIVISERA OCH FÖRENKLA ARBETSFLÖDET VILKET SPARAR DITT FÖRETAG BÅDE TID OCH PENGAR.

Oavsett om du bedriver en nätbutik, ett konsultföretag eller är en leverantör av informationssystem är TSplus den smidigaste fjärrskrivbordslösningen för dig.  TSplus är ett alternativ till Citrix-systemet och andra IT-lösningar, för dig som vill erbjuda dina kunder en okomplicerad fjärranslutning till företagets servrar som tack vare sin enkelhet gör det enkelt att fokusera på den dagliga verksamheten.

Vi tillhandahåller programvara för fjärranslutning till servrar, fjärrskrivbord för användare samt säkerhets- och övervakningsprogram för RDS-servrar. Utöver själva mjukvaran erbjuder vi omfattande service till våra kunder i form av utbildning och vägledning. TSplus är en utmärkt programvara som nu blir standard för fjärråtkomst och fjärrskrivbord. Kvaliteten på vårt program stöds av flertalet oberoende priser och utmärkelser. Nyligen blev TSplus utsedd till en av de tio mest lovande fjärrskrivbordslösningarna av den prestigefyllda CIO Review-tidningen (i)

BLI EN  AUKTORISERAD DISTRIBUTÖR  AV TSPLUS-PROGRAMVARAN..

Kontakta oss för detaljer.
licenses@tsplus.eu
+48 504 048 084
+48 42 206 74 76

Marknadsföring material att ladda ner