Om Oss

TSplus är det mest kostnadseffektiva och lättanvända alternativet till Windows Terminal Server (TSE), Remote Desktop Service (RDS) och Citrix och andra liknade produkter. Mobila användare kan starta program eller ett fjärrskrivbordsessionen från vilken enhet som helst (iPhone, iPad, Galaxy, MAC …). TSplus ger möjligheten att köra gamla applikationer i webbläsaren utan att behöva installera om dem för varje enskild enhet.

Med HTML5 erbjuder TSplus den enklaste lösningen som ger tillträde från distans till företagets tillgångar. Föreställ dig potentialen för Cloud Computing: användare kan dela applikationer och data med andra över hela världen, genom att helt enkelt ha dem anslutna till sin hemdator med hjälp av webbläsare. TSplus är verkligen en ny kommunikationsplattform. Med smidig och enkel åtkomst till Serverapplikationer kan du dela data och arbetsflöden med andra personer utan begränsning.

Molntjänster (Cloud Computing) är bara en av de möjliga användningarna. Genom att samarbeta med utvecklare och partners över hela världen kan vi tillsammans utveckla en mjukvara är en stark konkurrent till Citrix och andra produkter.

Den digitala arbetsplatsen var en gång en dröm inom science fiction. Men Internet var också en gång en dröm, och det var även datorer, tabletter och smartphones. Framtiden kommer och vi har en chans att bygga den tillsammans med er.

TSplus är ett privatägt företag och ingår i TSplus International s.r.o är registrerad och har sitt säte i Prag, Tjeckien. Företaget är verksamt i USA, i Mexiko (Latinamerika), i Tyskland (Centraleuropa), i Italien (Sydeuropa), Polen (Östeuropa och Norden), Frankrike (Västeuropa), Sri Lanka (Indien-regionen), Malaysia (Sydasien) och Taiwan (Östra Asien). Varje region är privatägd av dess regionaldirektör och fungerar som en affärsenhet med eget vinstcenter. Hela verksamheten är strukturerad som ett kluster för att uppnå företagets affärsmål. TSplus ‘utvecklingsteam ligger i Paris, Frankrike och Sotji, Ryssland. Den globala försäljningsoperationen har upprättats i USA.

Det internationella nätverket av 300 återförsäljare, VARs och OEM-partners bidrar till styrkan och bolagets omsättningsutveckling. I varje större land är en nyckelperson ansvarig för sitt territorium och meddelar regelbundet med regiondirektören. Vissa distributörer främjar Rebranding marknadsstrategi av TSplus för att undvika distributionskanalkonflikter. Bolagets omsättningstillväxt för de senaste 3 åren är över 50% per år.

I slutet av 2014 har bolaget nått 75 000 kunder som använder TSplus. Företaget har kunder och återförsäljare i över 120 länder. Vissa stora företag som Auchan Group eller Siemens äger hundratals licenser. Vi täcker också de flesta möjliga marknadsnischerna där TSplus kunder är små och medelstora företag med 1till 4 system som används inom eget nätverk och hanterar från 3 till 200 samtidiga användare.

Tsplus har också säkerhets- och administrativa program för servrar, RDS-Knight och Server Genius.

Läs mer här: https://tsplus.se/products/

Kontakt

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject (required)

    Your Message (required)